Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Субота, 7 травня 2016, 11:50

Кулінарний фестиваль "Львівський кльош" розпочався зі скандалу

За твердженням його учасників, організатор ГО "Велика країна" зірвав проведення фестивалю. 

Сьогодні ранком на площі Ринок у Львові підприємці з різних міст, які прибули до Львова для участі у кулінарному фестивалі "Львівський кльош", дізнались, що фестиваль не відбудеться.

В міськраді підприємцям пояснили, що організатор фестивалю ГО "Велика країна" не уклав договір оренди місць для фестивалю на площі Ринок.

46 підприємців, натомість, за участь у ярмарку-фестивалі сплатити по 1500 грн., також витратились на дорогу и проживання. Вони склали заяву в правоохоронні органи про підозру у шахрайстві.

Нагадаємо, у рамках святкування Дня Львова анонсувався кулінарний фестиваль "Львівський кльош".

"На львів’ян та гостей міста чекатиме творче містечко посеред великого міста, де відвідувачі зможуть спробувати випічку та смаколики української кухні, придбати оригінальні та дизайнерські вироби ручної роботи, та весело провести час", - сказано в афіші фестивалю.  Окрім ярмарку планувалось: встановлення кулінарного рекорду України, конкурс на найкращий пляцок (переможець отримає грошивий приз), запальна музична програму від відомого гурту “Львівські батяри” та ін. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.