Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Григорій Козловський

Понеділок, 16 травня 2016, 18:52

Козловський хоче буцнути Інну Свистун

Григорій Козловський

Депутат міської ради заявив Григорій Козловський, що електронна петиція з вимогою звільнити з посади керівника управління комунальної власності Львівської міськради Інни Свистун, була його ініціативою.

Про це він повідомив сьогодні на засіданні депутатської комісії законності, депутатської діяльності та свободи слова Львівської міської ради.

Там же стало відомо, що автор цієї електронної петиції, Олексій Різник, є адвокатом Григорія Козловського і представляв його інтереси під час судових позовів, які стосувались недопущення бізнесмена до аукціонів купівлі об'єктів комунальної нерухомості у центрі Львова. Зокрема йшлося про приміщення на площі Ринок, 28, яке продали Богданові Дубневичу. 

Олексій Різник також розповів про те, що в 2007-2013 роках Інна Свистун працювали директором ЛКП "Адміністративно-техніне управління". Також з 2007 по 2013 рік вона була підприємцем і разом з чоловіком керувала ТзОВ "Золотий дощ".

За інформацією, що надав комісії Олексій Різник, у декларації про доходи за 2015 рік Інна Свистун також оприлюднила отримані доходи з-за кордону. Разом з тим, вона причетна до юридичних осіб, що зареєстровані у офшорних зонах на Віргінських островах.

А один з об'єктів, що належить Інні Свистун, зареєстрований з тою ж адресою (вул. Костя Левицького, 4), де співвласником нерухомого майна (комерційна нерухомість, салон краси) є дружина народного депутата Дубневича.

Під час розгляду питання щодо електронної петиції про звільнення Інни Свистун були присутні автор петиції, депутати Григорій Козловський та Любомир Босаневич (які не входять до комісії законності, депутатської діяльності та свободи слова). 

Під час обговорення викладених аргументів щодо професійності Інни Свистун між Григорієм Козловським та Андрієм Шевцівим виникла гостра суперечка, внаслідок якої Любомир Босаневич та Григорій Козловський покинули засідання, останній, однак, пообіцяв прийти на наступне, якщо запросять Інну Свистун.

Розглядаючи підписи під петицією, дептутати комісії законності засумнівались у легітимності останньої. Вони припустили, що була так звана "накрутка" підписів з метою штучно зібрати необхідну тисячу голосів шляхом підписання петиції неіснуючими особами, у яких співзвучні прізвища, імена та по батькові.

Тому петицію передано на розгляд до начальника управління інформацйних технологій Львівської міськради Тимофія Александронця з метою перевірки факту створення завідомо неіснуючих підписантів петиції. Рішення по ній комісія ухвалить на одному з наступних засідань.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.