Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Центр зайнятості

Середа, 18 травня 2016, 12:04

На одну вакансію на Львівщині претендують понад 10 безробітних

Центр зайнятості

Станом на 01 травня у центрах зайнятості області зареєстровано 21,6 тис безробітних, зних 57,3% жінки, 43,5% – молодь віком до 35 років, 41,7% – мешканці сіл.

Про це повідомляє відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Львівського обласного центру зайнятості.

На початку травня у центрі зайнятості налічувалося 1939 вільних робочих місць. У середньому за одну вакансію конкурували 11 претендентів, минулого року було 15.

Найбільший попит спостерігався на водіїв авто, продавців продтоварів, швачок, охоронців, провідників пасажирських вагонів, кухарів, монтерів кабельного виробництва, слюсарів-ремонтників, продавців-консультантів, менеджерів зі збуту, касирів торговельного залу, вантажників, слюсарів-сантехніків, токарів, малярів, барменів.

У січні-квітні цього року роботу шукали 37,7 тис безробітних, що на 8,8% менше, ніж минулого року. За цей час було забезпечено роботою 15,7 тис мешканців області, з них 7,2 тис безробітних.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.