Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гроші

aif.ua

Середа, 18 травня 2016, 12:18

Бухгалтерка львівського банку на махінаціях "заробила" 300 тисяч

гроші

Бухгалтер-експерт однієї зі львівських філій банку привласнив собі кошти вкладників у розмірі 300 тисяч гривень.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, працівниця від імені клієнтів банку складала та підписувала фіктивні договори стосовно віддаленого доступу до їхніх рахунків через інтернет-програму.

Далі, діючи на підставі цих фіктивних договорів та маючи ключі доступу, жінка перераховувала кошти з банківських рахунків клієнтів на свій особистий.  

Коли ж клієнти зверталися у банк для того, аби з’ясувати, на якій підставі з їхніх рахунків зняли кошти, жінка «перекидала» на ці рахунки кошти інших клієнтів банку, пояснюючи ситуацію технічною помилкою.

За час досудового розслідування правоохоронці з'ясували, що шахрайка "заробила" на банківських махінаціях більше ніж 300 тисяч гривень. І вона вже встигла витратити гроші на власні потреби. 

Згідно з чинним законодавством на бухгалтерку чекає покарання у вигляді штрафу або обмеження волі терміном до 3 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю терміном до 3 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.