Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ТВК «Південний»

pivdennij.com

Середа, 18 травня 2016, 13:54

На «Південному» у Львові пройде міжнародна виставка з деревообробної промисловості

ТВК «Південний»

31 травня у Львові стартує спеціалізована виставка обладнання й інструменту для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості «Деревооборобка».

Про це повідомляє прес-центр ТВК «Південний».

Цьогорічна виставка вдвічі більша у порівнянні з минулими роками: виставкова площа становить 3100 кв.м, ще понад 2000 кв.м. займуть відкриті виставкові площі.  Участь у виставці візьмуть понад 100 учасників з 8 країн світу (Україна, Польща, Німеччина, Латвія, Естонія, Словенія, Фінляндія, Італія).

Загалом, виставкова експозиція охопить широкий ряд обладнання та матеріалів для обробки деревини, виробництва меблів, сучасні технології для української лісової промисловості,  модульні системи аспірації, обладнання лісосушильних камер, комплексні рішення по організації нових і модернізації діючих лісопильних цехів та деревообробних виробництв, подрібнювачі вітчизняного виробництва, чималий асортимент високоякісної лако-фарбової продукції для різних сфер застосування та ін.

Як стверджують організатори, вперше на виставці буде представлений п'ятиосьовий оброблювальный центр з ЧПК Rover A виробництва Biesse Spa (ТОВ Станкодніпро); СП Ройек-Львів представить новинку для малих підприємств: універсальні автоматичні котли «Стожарик» потужністю 30, 50 та 95 кВт з варіантами бункера об’ємом 0,5м³ або 2,0м³.

«Мост-Україна» підготував промисловий верстат на широку пилу для роботи з великогабаритною деревиною, LX100 – пилорама професійного класу розроблена спеціально для країн СНД, на базі ріжучої голови WM LT 10,  EG350 – професійний поздовжньо-обрізний верстат для середнього бізнесу, а також зварювальне обладнання для стрічкових пил італійської компанії Viscat Fulgor.

Фірма «Фельдер Україна» демонструватиме фугувальний верстат з найдовшими столами в своєму класі та запатентованою системою строгального валу, що дозволяє отримати ідеальну чистоту поверхні. Також презентуватиметься фрезер промислового сегменту з ексклюзивною системою заміни шпинделів.

Також у рамках виставки заплановано продемонструвати відвідувачам виробничий процес.

Організаторами XIX Міжнародної виставки «Деревообробка – 2016» є компанія «ГалЕкспо», а сама виставка проходитиме 31 травня – 3 червня у новому, спеціалізованому виставковому центрі «Південний-EXPO» (ТВК «Південний, вул. Щирецька, 36).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.