Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівобленерго

Львівобленерго

Середа, 18 травня 2016, 15:34

Львівські енергетики навчили дітей правильно поводитися з електрикою

Львівобленерго

Сьогодні львівські енергетики та рятувальники спільно провели пізнавальний захід для понад 200 вихованців Львівського ДНЗ №167 «Калинка».

Про це повідомила прес-служба ПАТ "Львівобленерго".

Енергетики розповіли дітям про електричну енергію, правила електробезпеки вдома та на вулиці, показали, як уникнути електротравм та ураження електричним струмом.

Крім того, діти поміряли каски, боти, рукавиці, якими користуються енергетики під час робіт в електроустановках, а також автомобілем та спеціальним обладнанням оперативно-виїзних бригад "Львівобленерго".

Кожна дитина отримала від енергетиків подарунки – світловідбиваючі пов’язки на руку та закладки для буквариків, де викладено основні правила електробезпеки та правила поведінки у небезпечних ситуаціях.

А представники Головного Управління ДСНС України у Львівській області провели профілактичну бесіду з питань дотримання правил пожежної безпеки при користуванні сірниками, піротехнічними засобами та використання побутових газових й електроприладів.

Також рятувальники продемонстрували дітям пожежно-рятувальну техніку, спеціальне обладнання та захисний одяг.

Зазначимо, ПАТ "Львівобленерго" уже 10 років поспіль проводить захід "Безпека понад усе", який спрямований на збереження життя та здоров’я дітей.

А напередодні Міжнародного дня захисту дітей, який відзначається 1 червня, у всіх районах електричних мереж Львівщини проводять День відкритих дверей, де діти знайомляться з роботою енергетиків, для них проводять екскурсії на підстанції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.