Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Винники

detective-lviv.com

Четвер, 19 травня 2016, 17:44

Винниківська мерія продаватиме військову частину у Львові

Винники

Винниківська міськрада затвердила оцінку військової частини на вул. Личаківській, 105 у Львові.

Про це повідомила прес-служба Винниківської міської ради.

Сьогодні депутати Винниківської міськради затвердили оцінку комунального майна територіальної громади міста на вул. Личаківська, 105 у Львові (військова частина №85) для продажу з аукціону.

"Основна вартість майнового комплексу – право забудови території. Саме проведення аукціону дасть відповідь реальної ціни власності громади Винник. Ми всі зацікавлені, щоб ціна продажу була максимальною. Адже це гроші міста і саме за ці кошти ми проведемо каналізування, освітлення, водопостачання, ремонт доріг та відновлення садочку", – заявив міський голова Винник Володимир Квурт. 

Однак, винниківські депутати прийняли це рішення з доповненням: недопущення до конкурсу учасників з країн-агресорів, громадян пов’язаних зі створенням та діяльністю офшорних зон, а також з урахуванням індексу інфляції, який не має перевищувати межу 20%. Інакше міськрада оголосить новий конкурс на оцінку майнового комплексу на вул. Личаківській.

Зазначимо, на приміщення цієї військової частини раніше претендував Московський патріархат, якому, після розформування військових частин у Львові, це пообіцяв уряд.

Оцінку комплексу провело приватне підприємство "Інвестиційно-Експертний Центр", яке перемогло у конкурсі 9 березня 2016 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.