Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ольга Цап

Фейсбук Ольги Цап

П'ятниця, 20 травня 2016, 15:23

Нового директора «Львів-ТБ» остаточно обиратимуть 31 травня

Ольга Цап

Якщо депутати Львівської облради не ухвалять кандидатуру Ольги Цап, то проводитимуть іще один конкурс.

Про це сьогодні кореспонденту Варіантів повідомила перша заступниця Голови Львівської облради Параска Дворянин.

«Якщо на сесії Львівської обласної ради депутати не затвердять кандидатуру Ольги Цап на посаду директора «Львів-ТБ», то буде оголошено новий конкурс. Тож все стане відомо 31 травня», – розповіла Параска Дворянин.

За її словами, часта зміна керівництва на «Львів-ТБ» досить негативно впливає на якість недійного продукту та на саме адміністрування каналу.

«Про який менеджмент можна говорити, якщо від листопада-грудня вже третій раз йде мова про нового керівника «Львів-ТБ»?  Спочатку звільняють одного, потім призначають виконуючого обов’язки, а тепер – третього. Як журналіст я вважаю, що в таких умовах колектив не може давати якісний продукт, оскільки він кожного разу чекає на якийсь новий катаклізм», – зазначила Параска Дворянин.

Головний редактор «Львів-ТБ» Володимир Моісєєв також заявив про згубний вплив нового керівництва, яке, зайнявши свою посаду, завжди міняло редакційну політику каналу. В першу чергу від цього потерпали самі журналісти, а слідом і сам глядач.

«Депутати всіх скликань облради експериментували зі «Львів-ТБ» як тільки могли. Коли після виборів до облради приходила нова сила, вона відразу ставила свого керівника. Професіонал він чи ні, на це ніхто не дивився, адже це завжди була політична посада», – зауважив Володимир Моісєєв.

Зазначимо, 12 травня на конкурсі на посаду директора «Львів-ТБ» перемогла викладачка Львівської політехніки, журналістка Ольга Цап. Такий конкурс в обласній раді проводили вперше.

«Але як мені відомо, результати конкурсу мають рекомендаційний характер. Остаточно кандидатуру Ольги Цап повинні затвердити ще депутати. І якщо вони це зроблять, то я буду втішений, оскільки змагання виграла медійна людина, яка розуміється на тонкощах роботи на телебаченні» – підсумував Володимир Моісєєв.

Нагадаємо, Ольга Цап виступила з ініціативою створити при «Львів-ТБ» спецпроект «Соціальна відповідальність бізнесу».

Згідно з ним продукти, термін яких вже завершується, але які ще протягом десяти днів є придатними до вживання, направлятимуть у лікарні та потребуючим людям, насамперед пенсіонерам.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.