Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Винники

galleryua.com

П'ятниця, 20 травня 2016, 16:42

У Винниках може з'явитися нова автостанція

Винники

Львівські депутати звернуться до департаменту містобудування щодо дозволу створити на вул. Галицькій у Винниках приміської автостанції.

Про це повідомила прес-служба інформаційного порталу депутатів Львівської міської ради.

Зокрема, члени комісії інженерного господарства, транспорту, зв'язку та житлової політики міськради погодили звернення міського голови Винник Володимира Квурта щодо розташування у місті автостанції на вул. Галицькій, 84.

За словами Володимира Квурта, будівництво нових автостанцій необхідне для розмежування потоків міського та приміського пасажирського транспорту. 

"Беручи до уваги завантаженість Львова маршрутним транспортом Тернопільського напрямку, на мою думку, доречно розглянути можливість місця розташування приміської автостанції в місті Винники на вул. Галицькій, 84 за рахунок території шляхово-експлуатаційної дільниці. Орієнтовна площа 1га", – наголосив Володимир Квурт.

Відтак, депутати вирішили звернутися до департаменту містобудування щодо долучення нової АС до перспективного плану розвитку територій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.