Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Баляш

Прес-реліз,   Середа, 25 травня 2016, 10:28

«Наш Край» вимагає встановити особу, яка кинула гранату на подвір'я Баляша

Олег Баляш

«Наш Край» вимагає провести розслідування та спіймати особу, яка кинула гранату на подвір'я Олега Баляша, та звинувачує у бездіяльності львівську поліцію.

Про це повідомила прес-служба Львівської організації політичної партії «Наш Край».

Зокрема, 23 травня о 00:30 год у на вул. А. Мельника у Львові на подвір’я будинку, в якому проживає відомий бізнесмен, меценат, екс-депутат Львівської обласної ради та голова Львівської міської організації політичної партії «Наш край» Олег Баляш, невідомий кинув предмет, в результаті чого стався вибух.

Згідно з попереднім висновком експертів вибухово-технічного відділу вибухнула граната Ф-1. Внаслідок цього було пошкоджено два легкових автомобіля.

Політична партія «Наш край» закликає правоохоронні органи якнайшвидше провести розслідування.

У січні 2016 року вже відбувся аналогічний інцидент – на подвір’ї Олега Баляша вибухнув предмет, кинутий невідомим. Але на сьогодні за даним фактом жодних результатів розслідування правоохоронці Олегу Баляшу не повідомили.

Також нагадаємо, що 19.11.2015 року Львівська обласна організація політичної партії «Наш край» подала заяву про скоєння кримінального правопорушення, оскільки у Львові на вулиці Сяйво було знайдено пакет із виборчими бюлетенями, які містили позначки навпроти політичної партії «Наш Край». Були усі підстави вважати, що це підробка або незаконне виготовлення, використання або зберігання незаконно виготовлених чи підроблених виборчих документів, та їх незаконне знищення.

Однак, незважаючи на те, що пройшло понад шість місяців з дати подання вказаної заяви на адресу політичної партії не надходило жодного процесуального документу, який би свідчив про проведення досудового розслідування по даному факту та притягнення винних до кримінальної відповідальності.

Вищенаведене дає підстави вважати, що з мовчазної згоди теперішньої влади на Львівщині відбувається залякування і порушення прав та законних інтересів представників партії «Наш край».

Львівська організація політичної партії «Наш край» категорично протестує проти цього і вимагає від влади та правоохоронних органів професійно та неупереджено розслідувати названі правопорушення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.