Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Дмитро Квіт і Ярослав Ющишин

Реклама,   Вівторок, 31 травня 2016, 14:39

Львівській дитячій лікарні подарували нові меблі

Дмитро Квіт і Ярослав Ющишин

У Львові почалась виставка «Деревообробка 2016». На відкритті представники соціально відповідального бізнесу вручили подарунки львівському ВНЗ та лікарні.

Сьогодні у виставковому центрі торгово-виробничого комплексу Південний почалась дев’ятнадцята міжнародна виставка «Деревообробка 2016». Під час її урочистого відкриття головний лікар міської дитячої клінічної лікарні Дмитро Квіт з рук приватного підприємця Руслана Ющишина отримав сертифікат на отримання у подарунок сертифікат на отримання двадцяти двох комплектів меблів. Їх виготовлено у рамках проекту «Покоління для покоління» учасниками виставки.

Також представник фірми «Felder Україна» вручив директорові Інституту деревооброблювальних технологій і дизайну Національного лісотехнічного університету Володимиру Максиміву право на безкоштовне користування новітнім деревообробним обладнанням.

Окрім представників деревообробного бізнесу та організаторів, на відкритті був присутнім заступник Голови ЛОДА Ростислав Замлинський, який розпочав церемонію.

Довідка: Організаторами XIX Міжнародної виставки «Деревообробка – 2016» є компанія «ГалЕкспо», а сама виставка проходитиме 31 травня – 3 червня у новому, спеціалізованому виставковому центрі «Південний-EXPO» (ТВК «Південний, вул. Щирецька, 36). Цьогорічна площа виставки 5500 м², що вдвічі більше ніж у минулі роки. Участь у виставці беруть понад 100 учасників з 8 країн світу (Україна, Польща, Німеччина, Латвія, Естонія, Словенія, Фінляндія, Італія).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.