Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тестування

ispyty.com

П'ятниця, 3 червня 2016, 14:13

На Львівщині стартувала друга хвиля ЗНО

тестування

Сьогодні абітурієнти складають ЗНО з російської мови.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Вже 6 червня абітурієнти складатимуть тестування з іспанської, 7 червня – з англійської, 8 червня – з німецької, а 9 червня – з французької мов. 

Тестування ж із фізики, хімії та біології та географії відбудуться з 10 по 17 червня.

Зазначимо, до здачі тестів із вищезазначених предметів допущені ті абітурієнти, які подолали поріг "склав/не склав" із ЗНО з української мови та літератури, який в цьогоріч дорівнює 23 балам.

Відтак на інформаційних сторінках учасників ЗНО, які набрали необхідну кількість балів, розміщено запрошення-перепустки із зазначеною адресою пунктів проведення тестування з решти предметів.

В пункти тестування абітурієнтів пропускатимуть за наявності таких документів: сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання; паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в сертифікаті; запрошення-перепустки для участі в ЗНО.

У разі відсутності сертифіката, паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в сертифікаті, або пред'явлення копій цих документів абітурієнт до пункту проходження ЗНО не допускається.

Для абітурієнтів з окупованого Криму, які готові здавати зовнішнє незалежне оцінювання в Україні, організують додаткову сесію ЗНО з 4 по 12 липня.

Нагадаємо, сама ж вступна кампанія цьогоріч триватиме з 11 по 27 липня. Абітурієнт має змогу подати таку ж кількість заяв, як і в минулому році – 15.

Втім цього року Міносвіти зняло регулювання щодо кількості вишів, в які вступник може подати заяви. При цьому абітурієнт може подати заяви тільки на 5 спеціальностей.

Наголосимо, цьогоріч в Україні востаннє набиратимуть абітерієнтів на освітньо-кваліфікаційні рівні "Спеціаліст" та "Молодший спеціаліст".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.