Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сміття

Вівторок, 7 червня 2016, 12:57

Ситуація із вивозом сміття зі Львова критична, – Маруняк

сміття

Перевізники не встигають вивозити сміття зі Львова.

Про це повідомила сьогодні на сесії Львівської обласної ради голова Сихівської районної адміністрації та заступник голови комісії з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ірина Маруняк.

"Ситуація зараз у Львові проблемна, я б сказала навіть критична. Сміття щоденно вивозиться, але перевізники не встигають, поки з міста вивозять сміття в область, де маємо домовленості. Але полігони Львівщини не безрозмірні, також місцеве населення не задоволене", – наголосила Ірина Маруняк.

Також вона додала, що влада міста просить мерів містечок на Львівщині й надалі приймати сміття, поки тривають роботи з ділянками для сміттєпереробного заводу.

Нагадаємо, через трагедію на Грибовицькому сміттєзвалищі тепер відходи зі Львова вивозять на невеликі сміттєві полігони області. Станом на 3 червня влада міста запевнила, що проблем із вивозом сміття немає, однак Сихів залишається проблемним районом.

Зазначимо, вчора на засіданні комісії з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій був розглянутий варіант можливого вивезення сміття зі Львова у сусідні області. Тимчасовий майданчик для перевантаження побутових відходів у великогабаритну техніку вирішено облаштувати на території очисних споруд.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.