Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Грибовицьке сміттєзвалище

Середа, 8 червня 2016, 09:47

Грибовицьке сміттєзвалище знову горить

Грибовицьке сміттєзвалище

Вчора на території Грибовицького сміттєзвалища знову виникла пожежа.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Львівській області.

Зокрема о 14:30 год  загорілося сміття у верхній частині сміттєзвалища на площі 50 кв.м. До ліквідації займання залучалось 2 одиниці спецтехніки та 11 рятувальників, які повністю ліквідували пожежу.

Однак уже о 21:30 год цього є дня на території сміттєзвалища знову виникла пожежа у зоні можливого зсуву на площі 800 кв.м. Станом на 23:30 год горіння було ліквідовано на площі 250 кв.м. До ліквідації займання залучено 5 одиниць спецтехніки та 25 рятувальників.

Як написав у своїй сторінці у Фейсбуці начальник відділу зв'язків із громадськістю Головного управління ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев, станом на 09.00 год продовжується горіння сміття окремими осередками в зоні можливого зсуву. Площа пожежі складає орієнтовно 700 кв.м.

Наразі заплановано скликати позачергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС під головування голови Львівської ОДА Олега Синютки.

Нагадаємо, 30 травня під час гасіння пожежі на Грибовицькому сміттєзвалищі загинули троє надзвичайників з Жовківщини, й інженер-еколог ЛКП "Збиранка".

Наразі рятувальники ведуть моніторинг руху зсуву, який стався внаслідок тріщини на Грибовицькому сміттєзвалищі.

Детальніше дізнатися про ситуацію на Грибовицькому сміттєзвалищі можна у фоторепортажі, в якому також можна знайти й дрон-відео.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.