Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

перекриття руху

Четвер, 9 червня 2016, 15:16

Біля King Cross Leopolis змінено рух транспорту

перекриття руху

Через ремонт дороги Київ-Чоп біля торгово-розважального центру King Cross Leopolis змінили організацію дорожнього руху.

Про це повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Сьогодні о 13.00 год на  автомобільній дорозі М-06 Київ-Чоп  на ділянці км 553+649 у зв’язку з початком ремонтних робіт змінюється організація дорожнього руху для транспорту.

Зокрема, розпочинається демонтаж та заміна деформаційних швів на дворівневій транспортній розв’язці біля ТРЦ «King Cross Leopolis». Відтак, рух авто напрямків Київ-Чоп та Чоп-Київ здійснюватиметься за схемою: Львів (вул. Стрийська) – Київ та напрямку Краковець, Шегині (західний обхід Львова) – Київ здійснюватиметься через село Солонка з розворотом перед селом Ков’ярі та з’їздом перед АЗС «WOG», мотель «Катерина», стадіон «Арена-Львів».

Ремонтні роботи, які  проводить компанія ТОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл» у рамках проекту з експлуатаційного утримання ділянки дороги М-06 Київ-Чоп (від Бродів до Стрию – км 434+230 – км 621+500), триватимуть місяць.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.