Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

нацгварія у міській раді

facebook.com/prosto.oles

Четвер, 9 червня 2016, 16:00

У Нацгвардії звинувачують активістів у застосуванні газу

нацгварія у міській раді

Сьогодні на сесії Львівської міської ради виникла сутичка між активістами, які намагалися прорватися у сесійну залу, та нацгвардійцями: у приміщенні мерії виникло задимлення.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як наголосив керівник прес-служби Західного територіального управління Нацгвардії України, підполковник Олег Тіхов, газ під час сутичок у Львівській міській раді проти нацгвардійців застосували представники УНА-УНСО, які проривались до сесійної зали.

«Газ під час сутичок у Львівській міській раді проти нацгвардійців застосували представники УНА-УНСО, які проривались до сесійної зали. Під час сутички кілька бійців Нацгвардії отримали легкі тілесні ушкодження», –  заявив Олег Тіхов.

Нагадаємо, під Львівською міською радою сьогодні пікетували представники різних громадських організацій міста. У результаті того, що вхід у приміщення міськради заблокували правоохоронці (нацгвардія, муніципальна поліція) між ними та активістами виникла сутичка, було розбите скло при вході у мерію, застосовано газ.

Також активісти захопили трибуну сесійної зали та вимагали від міського голови Львова подати у відставку.

Зазначимо, мера Львова на сесії не було.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.