Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Нарада Президента

Facebook Святослава Цеголка

Четвер, 9 червня 2016, 17:27

Президент провів спеціальну нараду по ситуації у Грибовичах

Нарада Президента

Петро Порошенко зустрівся з з головою ДСНС Миколою Чечоткіним, заступником Міністра екології та природних ресурсів Віктором Вакарашем та головою Державної екологічної інспекції України Андрієм Заїкою.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив прес-секретар Президента Святослав Цеголко.

Під час наради Голова ДСНС України повідомив, що до гасіння пожежі окрім наземних бригад було задіяно авіацію. Внаслідок їх дій вдалося зменшити площу горіння з 5 тисяч квадратних метрів до 900.

Президент також доручив про завершення гасіння пожежі негайно поінформувати мешканців міста, а також доповісти йому особисто. 
Як повідомив заступник Міністра екології Віктор Вакараш, загрози мешканцям Львова немає.

"Я запросив вас для того, щоб переконатися, що органи центральної влади України роблять все можливе і все від них залежне для того, щоб забезпечити безпеку мешканців міста Лева" - зазначив Петро Порошенко.

Як йдеться на офіційному сайті Президента, Глава держави також провів телефонну розмову з міським головою Львова Андрієм Садовим, під час якої той поінформував про ситуацію.

Нагадаємо, 7 червня відновилась пожежа на Грибовицькому сміттєзвалищі. Сьогодні, станом на 16:00 годину двома літаками АН-32П здійснено 16 скидів води, що становить 128 тонн.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.