Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська залізниця

ifportal.net

П'ятниця, 10 червня 2016, 14:27

Львівська залізниця змінила графік руху приміських поїздів

Львівська залізниця

У зв’язку з ремонтними роботами внесено зміни у розкладі руху приміських потягів Львівської залізниці.

Про це повідомила прес-служба Львівської залізниці.

Через виконання ремонтних робіт на колії перегону Щирець – Миколаїв, 13 червня з 13:20 год до 16:50 год закриватимуть для руху потягів непарну колію.

Відтак, залізничники попереджають про запізнення приміських потягів: на 8 хвилин пізніше прибудуть до Станції Стрий потяги №6189 Львів – Лавочне та №6011 Львів – Трускавець.

Потяг №6189 також на 8 хвилин пізніше прибуде до станції Лавочне і звідси ж на 8 хвилин пізніше відправиться приміський потяг №6507 Львів – Лавочне – Чоп.

Також у цей день потяг №6011 Львів – Трускавець прослідує до станції Стрий та зворотно графіком потяга №6012, на ділянці між Стриєм та Трускавцем не курсуватиме.

Для робіт із земляним полотном залізничники передбачили «вікна» 14, 15, 16, 21, 22 та 23 червня на перегонах Вороненко – Ясиня та Ясиня – Рахів.

У ці дні приміський поїзд №6403 сполученням Івано-Франківськ – Рахів прослідує до станції Ворохта, зворотно – розкладом потяга №6404 Рахів – Івано-Франківськ. На ділянці Ворохта – Рахів потяги не курсуватимуть.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.