Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ЗСУ

П'ятниця, 10 червня 2016, 16:45

Порошенко дозволив іноземцям служити у ЗСУ

ЗСУ

Петро Порошенко підписав указ, яким надається можливість іноземцям проходити за контрактом службу у Збройних Силах України.

Про це повідомила прес-служба Президента України.

Відтак, Порошенко підписав указ «Про Положення про проходження військової служби у Збройних Силах України іноземцями та особами без громадянства».

Зокрема, йдеться про унормування визначеної законом про військовий обов'язок і військову службу системи комплектування посад рядового, сержантського і старшинського складу військової служби за контрактом Збройних Сил України іноземцями та особами без громадянства.

Зазначимо, прийняття указу надасть можливість іноземцям та особам без громадянства, які раніше не проходили військову службу у Збройних Сил України та які на цей час перебувають у військових частинах, у добровільному порядку вступити до ЗСУ.

Нагадаємо, раніше Верховна Рада ухвалила закон, що дозволяє військовослужбовцям-іноземцям отримувати українське громадянство.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.