Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Шевченківська райдержадміністрація

wikimapia.org

Понеділок, 13 червня 2016, 12:14

Суд зобов'язав Шевченківську РА ліквідувати несанкціоноване сміттєзвалище у Львові

Шевченківська райдержадміністрація

Несанкціоноване звалище завдало збитків уже на 54 мільйони гривень.

Про це повідомила прес-служба Прокуратури Львівської області.

Львівський апеляційний адміністративний суд визнав протиправною бездіяльність Шевченківської районної адміністрації, яка з липня 2014 року не виконує вимоги припису Державної екологічної інспекції.

Зокрема вже майже два роки навпроти колишнього приміщення "Львівхімсільгоспмашу" на відкритому ґрунті знаходяться відходи невідомого походження.

Відтак забруднення вже завдало збитків у суму понад 54 мільйони гривень.

Також суд встановив, що Шевченківська райадміністрація порушила Закони України "Про відходи" та "Про місцеве самоврядування в Україні", а сама бездіяльність стала можливою внаслідок неналежного виконання Департаментом містобудування Львівської міської ради визначених законодавством та рішеннями виконавчого комітету організаційно-розпорядчих та контрольних повноважень у сфері поводження з відходами.

На даний час ухвала Львівського апеляційного адміністративного суду набрала законної сили, відтак Шевченківська райдержадміністрація зобов'язана ліквідувати несанкціоноване сміттєзвалище.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.