Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

велодоріжка

Вівторок, 14 червня 2016, 12:04

Вулиця Городоцька отримає велодоріжку за сім мільйонів

велодоріжка

До кінця 2017 року на вул. Городоцькій від Чернівецької до Ряшівської збудують велодоріжку за понад 7 млн грн.

Про це повідомляють Наші гроші. Львів.

Як йдеться у Віснику державних закупівель Львівська міськрада 6 червня уклала угоду на будівництво велосипедної доріжки на вулиці Городоцькій (від вулиці Чернівецької до Ряшівської) з ТОВ «Теко Лімітед» вартістю 7,34 млн грн.

Робота складатиметься встановлення заїздів на велосипедну доріжку та пішохідні доріжки, необхідна розмітка, а також монтаж зовнішнього освітлення велодоріжки.

Зокрема, роботи планують завершити до кінця 2017 року.

До торгів було допущено лише чотири фірми, з них ТОВ «Вельт Капітал» та ТОВ «Галицька магістраль» були відхилені через недоліки у документації. Участь у торгах також брала «Львівська Дорожня Служба».

Зазначимо, підприємство «Теко лімітед» було створено у 2014 році. Місяць тому фірма отримала підряд на будівництво велодоріжки в Брюховичі за 10,19 млн грн.

Нагадаємо, у бюджеті розвитку Львова на 2016 рік було передбачено спорудження чотирьох велодоріжок вартістю майже 10 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.