Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Пустомитівський район

uk.wikipedia.org

Четвер, 16 червня 2016, 11:37

Район Дубневича отримає найбільше коштів на реалізацію проектів

Пустомитівський район

Лідером із залучених коштів на фінансування проектів на Львівщині є Пустомитівський район.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначив директор департаменту економічної політики Львівської ОДА Роман Филипів, цього року на Львівщині на фінансування проектів регіонального розвитку буде направлено майже 500 млн грн, що на 20% більше, ніж попереднього року.

"Це – кошти таких фондів як бюджет розвитку обласного бюджету, державний фонд регіонального розвитку, субвенція на соціально-економічний розвиток окремих територій, кошти відповідних галузевих програм та програми мікропроектів, субвенція на інфраструктуру об’єднаних територіальних громад", наголосив Роман Филипів.

Усього роботи розпочнуться на майже 1000 об’єктах. Найбільші обсяги фінансування буде залучено з державного фонду регіонального розвитку  – 222,5 млн грн (80 проектів), 70 млн грн – бюджет розвитку (83 проекти), 44,5 млн грн – субвенція на соціально-економічний розвиток територій (47 проектів), 45,9 млн грн – субвенція об’єднаним громадам (110 проектів станом на 15 червня цього року), 53,9 млн грн –  на реалізацію мікропроектів (683 проекти).

Лідером із залучених коштів є Пустомитівський район – у 2016 році буде реалізовано 65 проектів на 64 млн грн, а також Самбірський – 100 проектів на суму 57 млн грн, Яворівський – 65 проектів на суму 29,6 млн грн, Старосамбірський райони – 62 проекти на суму 27 млн грн.

Що стосується міст обласного значення, то найбільше коштів залучить Львів – 39 проектів на суму 45 млн грн, Дрогобич – 28 проектів на суму 13 млн грн та Трускавець – 22 проекти на суму 5,7 млн грн.

Додамо, Пустомитівський район є виборчим округом народного депутата Богдана Дубневича. Із усіх мікропроектів місцевого розвитку, які фінансуватимуться з обласного бюджету, найбільше відібрали проектів з районів братів Дубневичів. 

Нагадаємо, у квітні громадські організації Радехівського та Сокальського районів Львівщини вимагали перерозподілити кошти Державного фонду регіонального розвитку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.