Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Винниківське озеро

Четвер, 16 червня 2016, 12:56

На Львівщині дозволили купатися у 11 озерах

Винниківське озеро

Санепідслужба провела перевірку води у 10 озерах області та на "Медику": купатися дозволили.

Про це повідомила прес-служба Львівського обласного лабораторного центру Держсанепідслужби України.

Станом на 14 червня були проведені дослідження поверхневих вод, питної води та піску пляжів у 14 озерах оздоровчих закладів, що будуть використовуватися для купання людей.

Зокрема, перевірки проходили у ТзОВ "Едем-резорт енд СПА" в Перемишлянах; на озері Молодіжне в Золочеві; у парку "Здоров'я"; ТзОВ "СОБ "Львівська Швейцарія" (хут. Коп'ятин Давидівської сілської ради); СОБ "Бухта Вікінгів" (с. Старе Село); ТзОВ "Озерний край" (Пустомитівський район); база відпочинку "Альбатрос" у селі Руда-Гамулецька Жовківського району; база відпочинку "Соціальні ініціативи Криворіжжя" в селі Майдан Дрогобицького району; "Винниківське озеро" від ТзОВ "Краківський ринок"; озеро Задорожне у селі Вербіж Миколаївського району від КП "Гові", ФОП М. Буфан, ФОП О. Щипель, ФОП Я. Романик та ФОП Д. Кісельов; озеро Тростянець Миколаївського району, ПП "Фаворит і Д".

Відтак, відхилення від норм, згідно з результатами проведених досліджень вод та грунтів пляжів, не виявили.

Крім того, лабораторний центпр також провів дослідження води відкритого басейну на вул. Горбачевського, 24 (колишній "Медик"): результати виявилися позитивними.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.