Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

pravda.com.ua

Понеділок, 30 липня 2012, 12:28

У Польщі потяг врізався у автобус із українцями (оновлено)

Приміський потяг протаранив мікроавтобус із українськими робочими на нерегульованому залізничному переїзді біля міста Лодзь у Польщі – 8 людей загинули, 2 у лікарні.

 

Автобус і потяг зіткнулися на переїзді без шлагбаума о 6:00 ранку біля містечка Братошевіце. Автобус із робітниками однієї компанії врізався у потяг Лович – Лодзь. За попередніми даними, водій не зупинився на переїзді, незважаючи на знак «STOP». Автобу майже повністю знищений.

Постраждали усі пасажири мікроавтобуса. У лікарню потрапили дві пасажирки – громадянки України. Одна з них – у тяжкому стані, життя другої – у безпеці. Серед загиблих – шестеро жінок і двоє чоловіків.

Мікроавтобус був розрахований на шістьох, але в ньому їхали 10 чоловік, – зазначено у повідомленні. У автомобілі їхали робочі місцевого сільгосппідприємства, припускає поліція. За попередніми даними, більшість пасажирів автобуса були громадянами України.

За останніми даними одна із жінок, які потрапили до лікарні, померла

Джерело: УНІАН 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.