Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

міст на Городоцькій

city-adm.lviv.ua

Середа, 22 червня 2016, 16:36

Міст на вулиці Городоцькій у Львові відкриють у жовтні

міст на Городоцькій

Ремонт моста на вул. Городоцькій, 166 триватиме до 14 жовтня цього року.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зазначимо, наразі робітники демонтували контактну мережу, зрізали дерева, перенесли опори електромереж, а також розпочали роботи з влаштування підпірної стінки.

"Відповідно до проекту, передбачено розширення параметрів проїжджої частини до 4-х смуг шириною 16 м, розширення підходів до шляхопроводу в обох напрямках протяжністю 352 м. Площа асфальтування проїжджої частини – 5843 кв.м, існуючої – 3848 кв.м, площа тротуарів – 1915 кв.м", – наголосили у департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

Також одночасно заплановано здійснити реконструкцію інженерних мереж через залізничну колію на вул. Городоцькій, 166, що обійдеться місту у 13 млн 235 тис грн.

Очікуваний термін завершення усіх робіт – 14 жовтня цього року, вартість будівельних робіт за договором – 20 млн 800 тис 977 грн, а підрядник – ТзОВ "Західтрансбуд".

Нагадаємо, ремонт моста стартував 1 червня. Він побудований у 1962 році, а його довжина – 41,62 м, ширина – 9-10 м.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.