Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Середа, 22 червня 2016, 17:29

Порошенко підтримав спрощення держреєстрації іноземних інвестицій

Петро Порошенко

Петро Порошенко підписав закон щодо спрощення порядку залучення іноземних інвестицій в економіку України.

Про це повідомила прес-служба Президента України.

Сьогодні Порошенко підписав законопроект "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скасування обов’язковості державної реєстрації іноземних інвестицій", який народні депутати прийняли 31 травня 2016 року.

Зокрема, законопроект передбачає створення більш сприятливих умов для залучення інвестицій шляхом спрощення порядку їх залучення. Також запроваджується заявницький принцип державного обліку інвестицій, відповідно до якого подання статистичної звітності про здійснення іноземних інвестицій буде здійснюватися підприємствами з іноземними інвестиціями та установами банку.

Як йдеться у пояснювальній записці до законопроекту, ці зміни забезпечить наближення законодавства України до стандартів Європейського Союзу, спростить порядок залучення іноземних інвестицій та сприятиме відновленню економіки держави.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.