Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Четвер, 23 червня 2016, 09:47

Нинішня влада робитиме все можливе, аби уникнути позачергових парламентських виборів, – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк переконаний, що оновлення парламенту відбудеться, як би тому не протидіяли у провладній більшості.

Про це повідомляє прес-служба обласної парторганізації.

Адже, як вважає керівник Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина», той «тарифний геноцид», яким почали душити українців викличе суспільне невдоволення і врешті президенту доведеться обирати – або зберегти парламент, або лишитися у своєму кріслі.

На думку Михайла Цимбалюка, наразі свого крісла Петро Порошенко нікому не планує віддавати: вихід – позачергові парламентські вибори. І саме це, на переконання очільника «Батьківщини» Львівщини, оновить владу.

«Не варто вірити інформаційній пропаганді, яка говорить нам про неможливість виборів під час війни, а варто пригадати, що останні і президентські, і парламентські відбувалися під час російської агресії на Сході», – наголосив Цимбалюк.

Крім того, він додав, що варто розуміти, що якраз демократичні і справжні вибори і є тим інструментом, який протидіє війні і служить потребам громадян України.

«Також з боку президентських сил закидають, що позачергові парламентські вибори коштуватимуть українському бюджету 5 мільярдів гривень, але це не так… Насправді ця сума набагато менша, і якщо вибори пройдуть прозоро, то у бюджет ми отримаємо набагато більше коштів, адже вдасться налагодити роботу усього державного апарату, який уже давно перебуває у розхитаному стані, і запобігти розкраданню численних коштів і переведенню їх у тінь. Зміни нам усім просто життєво необхідні і найкраще їх досягнути саме через вибори», – підсумував Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.