Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Жовківський костомельний завод

Четвер, 23 червня 2016, 19:11

Депутати облради звернуться до Загарії через костомельний завод

Жовківський костомельний завод

Сьогодні на засіданні комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації розглянуто проблему Жовківської філії ДП "Укрветсанзавод".

Про це журналісту Варіантів стало відомо під час засідання комісії.

Жителі Жовківського району написали колективну заяву про те, що поблизу заводу ведеться захоронення рештків тварин. Про це комісію повідомив директор Департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації Руслан Гречаник. Він додав, що повідомив про масові захоронення рештків тварин прокурора Зозулю.

Комісія вирішила підтримати зверення до Державної екологічної інспекції про термінову позапланову перевірку діяльності заводу. Аналогічне звернення буде направлено до Головного управління національної поліції у Львівській області. Депутати підтримали рішення одноголосно.

Нагадаємо, що журналісти Варіантів зафіксували, що довкола костомельного заводу поблизу Жовкви є велика кількість ям, у яких закопують рештки тварин. Про це йдеться у лонґріді Крематорій на свині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.