Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Грибовицьке сміттєзвалище

Четвер, 30 червня 2016, 15:54

Грибовичі охороняє Муніципальна дружина

Грибовицьке сміттєзвалище

На Грибовицькому сміттєзвалищі працює охорона – працівники "Муніципальної дружини", до 22 червня також були правоохоронці Жовківського району.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За словами заступника голови міської комісії ТЕБ і НС Ірини Маруняк, станом на сьогодні, сміттєзвалище охороняють, а ситуація з вивезенням сміття з міста є стабільною.

"Станом на сьогодні, контейнери по місту порожні, сміття вивозять до Києва та на 4 полігони на території Львівщини. Чому Київ? Бо на території Львівщини є 640 сміттєзвалищ, а приймають львівські відходи тільки 4", – відзначила Ірина Маруняк.

Зазначимо, сьогодні у міськраді запропонували спорудити сміттєпереробний завод на 40 га, які належать до території Яворівського полігону.

Як наголосив начальник управління житлового господарства Юрій Голець, місто отримало на відповідні офіційні листи 22 відмови від різноманітних територіальних громад щодо виділення ділянки під сміттєпереробний завод.

Нагадаємо, лише 23 червня у Львівській мерії для охорони території Грибовицького сміттєзвалища вирішили залучити воєнізовану охорону.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.