Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сміттєвіз

Четвер, 30 червня 2016, 16:29

Одна машина із сміттям до Києва обходиться Львову у 15 тисяч

сміттєвіз

Львівська міськрада вмитрачає 15 тис грн з ПДВ за кожну машину, яка вивозить сміття до Києва.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, як повідомила заступник голови міської комісії ТЕБ і НС та голова Сихівської РА Ірина Маруняк, це машина на 20 тонн, у вартість входить проїзд туди й назад.

"Щодо вивезення сміття до Києва – це є певні витрати, але вони не будуть лягати на плечі мешканців. Тарифи для мешканців підвищуватись не будуть. Вартість 20-тонної машини туди і назад – це 15 тис грн. Якби мери міст Львівської області давали погодження і громади, щоб ми вивозили сміття за 50-60 км від Львова, вивозили б ближче. Іншого зараз виходу нема", – заявила Ірина Маруняк.

Зазначимо, 21 червня Ірина Маруняк заявляла, що київський сміттєпереробний завод готовий приймати львівське сміття впродовж літа, однак директор КП "Київкомунсервіс" Євген Русін повідомив, що згідно з домовленостей між містами, Києв прийматиме львівське сміття лише до серпня.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.