Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Дорога до кінотеатру

Четвер, 30 червня 2016, 16:53

Міськрада не знає хто реконструює кінотеатр "Дружба" і будує дорогу в парку

Дорога до кінотеатру

Управління архітектури не надало відповіді на інформаційний запит щодо будівництва дороги в Парку культури та вирубки дерев. 

Сьогодні минув час для відповіді на електронний інформаційний запит Варіантів до управління архітектури Львівської міської ради щодо реконструкції кінотеатру "Дружба" та під'їзної дороги до нього з вул. Героїв Майдану.

Як пояснили працівники міськради, на даний момент, у зв'язку з відпусткою головного архітектора Галицького району Юрія Верхоли, зараз отримати інформацію про фірму-виконавця будівельних робіт у парку неможливо.

Тому можливість отримання відповіді на повторний інформаційний запит, надісланий Варіантами вчора, є малоймовірною.

У відділі цивільної та промислової забудови управління архітектури міськради уточнили, що містобудівні умови та обмеження 5 травня цього року отримало ТзОВ "Круаель". Разом з тим, раніше у коментарі Варіантам директор парку Олександр Молодий повідомив, що будівельні роботи веде інша фірма, однак яка саме не повідомив. 

Зазначимо, що на місці ведення реконструкції паспорта робіт з інформацією про виконавця не було.

Нагадаємо, що вздовж дороги, що веде до споруди кінотеатру зрубано близько десятка дерев, є ймовірність, що частину з них рубали без відповідних дозволів.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.