Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Середа, 6 липня 2016, 16:31

Більше ніж половина львів'ян не задоволені роботою Садового

Андрій Садовий

Сьогодні 75% львів'ян віком від 40 до 49 років не схвалюють роботу міського голови Андрія Садового.

Про це повідомив на прес-конференції повідомив керівник соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович, передає кореспондент Варіантів.

Згідно з результатами соцопитування, яке проводили протягом 10-20 червня, лише 41% мешканців Львова задоволені роботою Андрія Садового. Натомість минулого року прихильників мера було аж 70%.

Також цьогоріч збільшилась кількість тих, хто не одобрює роботу міського голови. Наразі 56% львів'ян заявили, що не схвалюють дії Андрія Садового, тоді як минулоріч його противниками були тільки 27% містян.

За словами Олексія Антиповича, значне падіння рейтингу Садового серед львів'ян пов'язане насамперед із трагедією на Грибовицькому сміттєзвалищі.

Хоча також свій слід на репутації мера залишили й нацгвардійці, яких він викликав задля охорони міської ради. 

«Мешканці області якось пропустили повз той факт, що Андрій Іванович виставив під міськраду таку кількість нацгвардійців. Можливо, ця інформація була їм з якихось причин недоступною. Натомість самі львів’яни гостро відреагували на таку подію, побачили страхи й невпевненість Садового. Тож зниження довіри майже вдвічі – серйозний показник», – зазначив Олексій Антипович.

Зазначимо, найбільше незадоволення діяльністю Садового висловили люди старшого віку.

Зокрема, 75% містян віком від 40 до 49 років відповіли, що не схвалюють роботу мера Львова. Таку ж позицію займають більше 60% мешканців міста, яким від 50 до 60 років і більше.

А львівська молодь ставиться до дій Андрія Садового лояльніше. 44% мешканців, віком 18-29 років, задоволені роботою мера. Таку ж думку підтримало 54% тих містян, яким від 30 до 39 років.

Серед політичних партій, то найбільшим прихильником Андрія Садового є його власна "Самопоміч". Лише 11% її членів не одобрюють дій міського голови.

Опонентами Садового, згідно з соцопитуванням, є "Свобода" та "Батьківщина".

Додамо, у соцопитуванні взяли участь 1200 респондентів, різних за віком, статтю та типом населення. Помилка репрезентативності дослідження – не більше 2,8%.

Варіанти раніше повідомляли, що рейтинг довіри до Садового серед львів'ян впав удвічі.

Водночас 59% львів'ян висловило свою довіру Надії Савченко

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.