Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

аеропорт «Львів»

Понеділок, 11 липня 2016, 09:50

Авіакомпанія Ryanair відкриє рейси до Львова

аеропорт «Львів»

У 2017 році в Міжнародний аеропорт Львів ім. Данила Галицького літатиме найбільший лоукост Європи – авіакомпанія Ryanair.

Про це повідомляє Діло.

Наразі компанія Ryanair не вимагає 100% знижки за обслуговування.

"Нам ця компанія все ж обіцяє платити, і це вже добре. Скільки – я поки сказати не можу, ми ще на етапі переговорів, чекаємо її представників в гості в липні", – наголосила генеральний директор аеропорту "Львів" Тетяна Романовська.

За її словами, знижка буде суттєвою, якщо авіакомпанія приведе багато пасажирів і рейсів, але вартість обслуговування Ryanair доведеться перекривати з інших джерел доходів львівського аеропорту.

Зазначимо, за підсумками 2015 року компанія Ryanair перевезла 101,4 млн пасажирів і стала першою в світі, чий пасажиропотік за рік перейшов за сотню млн пасажирів.

Ryanair обслуговує понад 1,6 тис. напрямків між 180 аеропортами в 28 європейських країнах і Марокко, здійснюючи понад 1,6 тис. рейсів на добу.

Нагадаємо, також аеропорт "Львів" домовився про відновлення польотів в наступному році з авіакомпаніями Czech Airlines, AirBaltic, Белавіа і WizzAir.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.