Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Держфінінспекція

dnpr.com.ua

Вівторок, 12 липня 2016, 12:58

У відділах соцзахисту двох районів Львівщини зникли 700 тисяч

Держфінінспекція

В управліннях соцзахисту Стрийської і Сокальської РДА та в управлінні праці та соцзахисту Червоноградської міської ради пропали 706,2 тис грн державних коштів.

Про це повідомила прес-служба Держфінінспекції  у Львівській області.

Під час ревізії в управліннях соціального захисту населення Стрийської і Сокальської РДА та в управлінні праці та соціального захисту населення Червоноградської міської ради було виявлено фінансові порушення, що призвели до втрати 706,2 тис грн.

Зокрема, фінінспектори виявили порушення при нарахуванні і виплаті підприємствам компенсації середнього заробітку працівників, призваних на військову службу під час мобілізації. Так, окремі установи, підпорядковані районним управлінням соцзахисту, не перерахували до державного бюджету компенсацію середнього заробітку мобілізованим працівникам або перерахували її до місцевого бюджету замість державного. Це призвело до втрат у 507,4 тис грн.

Також було виявлено зайву виплату переселенцям у 198,8 тис грн щомісячної допомоги для покриття витрат на проживання через те, що заявники не повідомили, що у членів їх сімей є житло, яке розташоване не на тимчасово окупованій території.

Наразі усі матеріали ревізій передано в СБУ у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.