Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сміття

П'ятниця, 15 липня 2016, 14:09

Львівська мерія контролюватиме фірми, які займаються вивезенням сміття

сміття

Львівські депутати затвердили програму забезпечення вивезення й захоронення твердих побутових відходів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора на сесії депутати Львівської міськради затвердили програму забезпечення вивезення та захоронення побутових відходів впродовж червня-вересня 2016 року.

Програму було створено для того, щоб створити умови для якісного надання послуг зі збирання, вивезення та захоронення побутових відходів фірмам, які надають ці послуги у Львові, для обліку вивезеного сміття, запобігання переповненню сміттєвих контейнерів, а також недопущення погіршення санітарно-екологічного стану міста.

Відтак, фірми, що займаються вивезенням сміття повинні щомісяця до 5 числа подавати у Львівську міську раду інформацію щодо обсягів відходів, відстані до полігонів захоронення та додаткового пробігу сміттєвозів, кількості здійснених рейсів до кожного полігону та фактичної вартості перевезення, розрахованої на 1 км додаткового пробігу.

Зазначимо ,відшкодування цих витрат здійснюватимуть за кошти міського бюджету Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.