Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Підозрюваний

hsc.gov.ua

Понеділок, 18 липня 2016, 11:38

На Закарпатті спіймали вбивцю львівського студента

Підозрюваний

Закарпатська поліція затримала підозрюваного у минулорічному вбивстві студента "Львівської політехніки", вчиненому на проспекті Свободи.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції у Закарпатській області.

21-річний львів’янин, який за рішенням суду розшукувався з грудня 2015 року Галицьким відділом поліції ГУНП в Львівський області, затриманий закарпатськими правоохоронцями у Іршавському районі минулого тижня. Він намагався переовуватись від правоохоронців на треиторії Закарпатської області.

Нагадаємо, у ніч з 17 на 18 листопада минулого року на проспекті Свободи відбулось дві бійки, у результаті яких загинув студент, а трьох львів'ян госпіталізували із ножовими пораненнями. Львівська поліція встановила особи підозрюваних, одну з них затримали 18 листопада. 

Проти всіх нападників відкрили кримінальні провадження за ч.4 ст. 296 КК України (хуліганство, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, якщо вони вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї, – караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років) та за ч.2 ст. 115 КК України (вбивство, – карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років).

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.