Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Гаврик, Москаленко, Місяйло

Вівторок, 19 липня 2016, 17:42

Львів представить себе Євробаченню з даху

Гаврик, Москаленко, Місяйло

Презентація Львова на участь у конкурсі з відбору міст на право проведення пісенного конкурсу Євробачення-2017 відбудеться з даху, проте де саме - невідомо.   

Про це сьогодні розповів заступник міського голови Львова з розвитку Адрій Москаленко.

"Львів пройшов перший етап відбору на право проведення "Євробачення" - 2017. Цього тижня відбудеться другий етап. Завтра, 20 липня, з 18:30 до 21:00 год. на НТКУ відбуватиметься прямий ефір, який називатиметься "Битва міст", де відбудуться публічні презентації заявок міст", – наголосив Андрій Москаленко.

Презентація кожного міста-учасника займатиме близько 15 хвилин і складатиметься із трьох блоків.

Перший з них – презентація технічної документації та історії нашого міста, адаптованих спеціально під другий етап відбору.

"Це буде історія про Львів з коротким відео.  Відомі львів'яни розповідатимуть цікаві факти  про місто Лева. Опісля цього, відбудеться пряме ввімкнення з одного з дахів нашого міста", – повідомив Андрій Москалеко.

Комісію планують здивувати невеликою кількістю людей чи іншими значними речима, але продемонструють усю атмосферність міста Львова.

"Громадськість також долучилась до акції на підтримку нашого міста у проведенні "Євробачення". У соціальних мережах користувачі, шляхом встановлення брендованих зображень з симвлікою пісенного конкурсу та нашого міста, висловлюють свою прихильність до Львова як одного із потенційних міст-переможців", – підкреслив продюсер, організатор масових заходів Володимир Місяйло.

У четвер, 19 липня, відбудеться представлення заявок міст-учасників відбору на засіданні оргкомітету Кабінету міністрів.

Нагадаємо, що 8 липня Львів подав офіційну заявку на участь у конкурсі з відбору міста, яке прийматиме пісенний конкурс «Євробачення-2017». 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.