Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

автобуси Електрону

Вівторок, 26 липня 2016, 11:58

Нові автобуси "Електрону" вже запустили на маршрути №3А та №16

автобуси Електрону

АТП-1 вже отримало 10 автобусів "ЕлектронТранс", проте наразі на львівських маршрутах курсують лише три.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Інші сім автобусів виїдуть на вулиці міста, коли завершать оформляти документи та встановлювати GPS-трекери. Їх планують скерувати на обслуговуванням маршрутів №3А, №4А та №16.

"Всі 10 автобусів виробництва концерну «ЕлектронТранс» ми вже отримали, вони є на підприємстві. Три автобуси вже працюють на маршрутах №3А та №16. На четвертій машині облаштовуємо GPS-трекери і невдовзі вона також виїде на маршрут. По трьох автобусах ще очікуємо на видачу податкових книжок, ще по трьох триває реєстрація документів у Територіальному сервісному центрі МВС. Потім ці автобуси також необхідно буде облаштувати GPS-трекерами", – розповів директор АТП-1 Ярослав Іванець. 

За його словами, якщо протягом цього тижня завершать оформлювати всі документи, то з початку серпня автобуси вже виїдуть на маршрути.

Нагадаємо, низькопідлогові автобуси "Електрон" у Львові презентували ще наприкінці травня. Особливістю транспорту є те, що він повністю підлаштований під людей із особливими потребами.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.