Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

новобуд

Четвер, 28 липня 2016, 11:56

На Львівщині спостерігається спад будівельних робіт

новобуд

Протягом першої половини 2016 року на Львівщині спостерігається спад будівельних робіт, хоч показники індексу будівельної продукції залишаються поки що вищими в порівнянні з аналогічним періодом попереднього, 2015 року. 

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Індекс будівельної продукції у січні-червні 2016 року порівняно з відповідним періодом 2015 року становив 115,3%, в той час, як у січні-травні – 119,8, а у січні-березні – 132,6%.

Підприємства Львівщини у січні-червні 2016 року виконали будівельних робіт на 1618,7 млн. грн.

 

За видами об’єктів 37,1% обсягу будівельної продукції припало на інженерні споруди, з них найбільше виконано робіт на прокладанні трубопроводів, комунікацій, ліній електропередачі та будівництві комплексних промислових споруд, - зазначено у повідомлені. 

На будівництві житлових будівель виконано більш ніж третину від загального обсягу робіт (34,1%), нежитлових будівель – 28,8%.

Зросли обсяги будівельних робіт за усіма видами будівельної продукції, зокрема на будівництві інженерних споруд – на 16,3%, житла – на 15,8%, нежитлових будівель – на 13,3%.

За характером будівництва обсяги робіт розподілились таким чином: роботи з нового будівництва, реконструкції та технічного переозброєння склали 86,7% від загального обсягу, роботи з капітального ремонту – 6,1%, з поточного ремонту – 7,2%.

Серед регіонів Львівщини переважну частку (57,4%) загальнообласного обсягу будівельних робіт виконали підприємства Львова, значні обсяги виконані також будівельниками Пустомитівського (12,0%) та Стрийського (11,5%) районів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.