Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт на вул. Богданівській

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 1 серпня 2016, 15:08

Вулицю Богданівську у Львові ремонтуватимуть до листопада

ремонт на вул. Богданівській

У Львові триває ремонт вул. Богданівської на ділянці від вул. Золочівської до вул. Пластової. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, роботи стартували у липні, а закінчити їх планують у листопаді цього року. Реконструкція вулиці передбачає заміну інженерних мереж, розширення проїзної частини до 3-х смуг, облаштування велосипедних доріжок, ремонт зовнішнього освітлення тощо.

"Для того, щоб зробити нормальну дорогу, нам доводиться вибирати грунт замість 80 см, як ми це зазвичай робимо, в середньому 1,5 – 2 м. Дорогу розширять: якщо раніше була тільки 1 смуга руху, то тепер буде 3 смуги. По обидва боки вулиці будуть прокладені велосипедні доріжки, буде зовнішнє освітлення", – зазначив головний інженер компанії «Онур» Олександр Добоні.

Наразі працівники міняють водопровід, протяжністю 1 км, буде проводитись заміна каналізаційного колектора.

Також на перехресті з вул. Пластовою облаштують кільце. За словами Олександра Добоні, воно розвантажить потік машин та зменшить аварійність.

Вартість ремонту складає 57 млн грн, генпідрядна організація – ТзОВ "ОНУР Конструкціон Інтернешнл".

Окрім цього у першій половині серпня цього року планується розпочати роботи на іншій ділянці вул. Богданівської: від вул. Дорога Кривчицька до вул. Золочівської.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.