Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Середа, 3 серпня 2016, 12:14

Порошенко підписав указ про оборонно-промисловий комплекс України

Петро Порошенко

Петро Порошенко ввів в дію рішення РНБО про заходи щодо розвитку оборонно-промислового комплексу України.

Про це повідомила прес-служба Президента України.

Президент Петро Порошенко підписав указ про введення у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 20 травня 2016 року "Про заходи з розвитку оборонно-промислового комплексу України".

Зокрема, йдеться про внесення на розгляд Верховної Ради змін до закону про ліцензування видів господарської діяльності щодо ліцензування господарської діяльності з розроблення, виготовлення, реалізації, ремонту, модернізації та утилізації озброєння.

За три місяці уряд має розробити проекти законів щодо залучення іноземних інвестицій в оборонно-промисловий комплекс шляхом утворення спільних підприємств; особливостей діяльності у сфері розроблення та виробництва озброєння і військової техніки; підтримки авіаційної промисловості, передбачивши заходи з оподаткування операцій з ввезенням в Україну літаків іноземного виробництва.

Також уряд має затвердити програму реформування та розвитку оборонно-промислового комплексу до 2020 року,основні напрямки розвитку озброєння та військової техніки.

Окрім цього, Мінекономрозвитку та Міністерство оборони мають затвердити до 20 вересня "дорожню карту" реформування системи стандартизації та технічного регулювання у сфері розроблення та виробництва продукції оборонного призначення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.