Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівщина

Четвер, 4 серпня 2016, 11:35

Іспанські інвестори зацікавилися Львівщиною

Львівщина

Іспанська компанія Clysema планує відкрити підприємство із виготовленням енергозберігаючої техніки.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора генеральний директор іспанської компанії Clysema Девід Труеба на зустрічі із керівництвом Львівської ОДА налоголосив, що планує реалізувати на Львівщині проекти з енергозбереження у бюджетних закладах та запровадження у них механізмів енергосервісу.

"Наша компанія займається енергетичними питаннями, зокрема моніторингом енергоефективності, запровадженням альтернативних джерел енергії, а також ІТ-технолоніями та виготовленням відповідного обладнання. І ми б дуже хотіли започаткувати тут свій бізнес, зокрема відкрити власне підприємство із залученням нових технологій та місцевих професійних кадрів, які ми у подальшому навчатимемо", – зазначив Девід Труеба.

Іспанські інвестори також планують реалізовувати у області енергосервісні контракти та впроваджувати альтернативні джерела енергії.

Сьогодні представники фірми оглянуть Львівський обласний клінічний діагностичний центр, Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр, Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи у Винниках.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.