Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ЛКП «Лев»

Четвер, 4 серпня 2016, 12:00

ЛКП "Лев" перейде на сонячні батареї

ЛКП «Лев»

Приміщення центру адопції безпритульних тварин у ЛКП "Лев" обладнають сонячними батареями. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією керівника ЛКП "ЛЕВ" Оксани Кошак, економія на освітленні та затратах на електроенергію при використанні цих приладів у приміщенні центру адопції складе орієнтовно 2 тис грн у місяць.

"Виходячи із складної економічної ситуації у країні, високими тарифам на світло, газ, воду, що завжди болісно відбивається на підприємствах комунальної власності, ми розглянули можливість обладнати одне з реконструйованих приміщень сонячними батареями", – наголосила Оксана Кошак.

Сонячні батареї планують облаштувати у вересні-жовтні цього року.

"Наразі іде процес визначення вартості з подальшим узгодженням в управлінні контролю та аудиту міськради. Придбання сонячних приладів фінансуватиметься з бюджету розвитку міста", – зазначила Оксана Кошак.

Окрім цього, ЛКП "Лев" також придбало нову машину для відлову та транспортування тварин Volkswagen T6 Kasten, на її закупівлю з міського бюджету було виділено 721 тис грн.

До цього комунальники для віднову тварин використовували Газ 2705-222 2004 року випуску.

Нагадаємо, Оксана Кошак стала новим директором ЛКП "Лев" у березні цього року. До цього  комунальне підприємство очолював Олег Мацех.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.