Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

фармацевтичні пропарати

vidomosti-ua.com

П'ятниця, 5 серпня 2016, 11:32

На Львівщині на 36% зросло виробництво ліків

фармацевтичні пропарати

У січні-червні, порівняно з минулим роком, у області виробництво промислової продукції зросло на 1,2%.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Зокрема, зріс обсяг промислового виробництва у переробній промисловості та на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря, водночас скоротився – у добувній промисловості і розробленні кар’єрів.

На підприємствах з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів обсяг промислової продукції відносно січня–червня 2015 року зріс на 2,7%, у текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів – на 13,1%, на підприємствах з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності – на 12,2%, з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції – на 7,8%, з виробництва основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів – на 36,3%.

Виробництво гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції збільшилося на 14%, машинобудування – на 11,4%, виробництво на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – на 6,4%.

Однак, у добувній промисловості і розробленні кар’єрів обсяг виробництва скоротився на 5,6%, на підприємствах металургійного виробництва, виробництва готових металевих виробів, крім машин і устатковання, – на 5%.

Нагадаємо, у січні-травні цього року, порівняно з січнем-травнем 2015 року, у області виробництво промислової продукції зросло на 2,5%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.