Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівелектротранс

Середа, 10 серпня 2016, 16:10

У Львові змінили курсування чотирьох трамваїв

Львівелектротранс

Львівелектротранс тимчасово змінює маршрути трамваїв №3, №2, №7 та відміняє №10.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією ЛКП «Львівелектротранс», з 10 серпня тимчасово не укрсуватиме трамвай №3 «площа Соборна – Аквапарк», натомість збільшується кількість трамвайних вагонів на маршруті №1, який курсує за маршрутом «Залізничний вокзал – центр – вул. Вітовського – вул. Сахарова – вул. Княгині Ольги».

А розворотне кільце на площі Соборній не використовуватиметься, відтак, трамвай зупинятиметься на вул. Шухевича.

Після завершення усіх робіт з реконструкції вул. І.Франка та Свєнціцького відновлять трамвай №4 «вул. Торф'яна – вул. Миколайчука».

Також після закриття на реконструкцію перехрестя вулиць Личаківської та Мечнікова відбудуться зміни трамвайних маршрутів:

- трамваї №2 прямуватимуть від вул. Коновальця вулицями Мельника, Генерала Чупринки, Коперника, Дорошенка, пл. Ринок, вулицями Руською, Підвальною та Івана Франка до кінцевої зупинки «Академія Мистецтв»;

- трамваї №7 прямуватимуть з вул. Татарбунарської до вул. Торф'яна вулицями Шевченка, Городоцькою, Б. Хмельницького та Замарстинівською;

- трамвай №10 тимчасово не курсуватиме;

А ось трамваї №5 і №6 курсуватимуть за звичними маршрутами.

Нагадаємо, раніше через закриття на ремонт вулиць Русових, Київської, Котляревського і Нечуя-Левицького тимчасово відмінили трамвайні маршрути №9 та №11 та додатково ввели трамвай №6а «Церква Св. Анни – вул. Миколайчука».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.