Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Арсен Аваков

Середа, 17 серпня 2016, 13:33

Аваков пропонує зменшити в Україні кількіть генеральських посад

Арсен Аваков

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков запропонував Порошенкові проект щодо скорочення генеральських посад.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці Арсен Аваков.

Відповідно до доручення Петра Порошенка, Арсен Аваков пропонує зменшити кількість займаних генеральських посад у Держприкордонслужбі, Нацгвардії, Службі надзвичайних ситуацій, Нацполіції та МВС.

Відтак у Держприкордонслужбі, чисельність якої сьогодні складає близько 42 тисячі осіб, Міністр внутрішніх справ хоче зменшити кількість генеральських місць у п'ять разів – з 74 до 14.

У Нацгвардії (46 тисяч осіб) – з 38 генералів залишити лише 18. У Держслужбі з надзвичайних ситуацій (73 тисячі осіб) – скоротити 6 генеральських посад, залишивши при цьому 21.

А в Національній поліції та МВС (175 тисяч осіб) Арсен Аваков вирішив залишити 42 генерали зі 57.

"Ми поважаємо наших бойових і заслужених генералів! Та реформа кадрової військової вертикалі залишається дуже важливою. Менше бюрократичних структур та амбіцій, натомість більше уваги до тих, хто виконує завдання під керівництвом нечисленного, проте високопрофесійного й достойного генералітету", – написав Арсен Аваков.

Загалом у всіх військових структурах та правоохоронних органах Аваков ініціює скоротити штат генеральських званнів та посад зі 194 до 95.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.