Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ДГХП "Сірка"

Четвер, 18 серпня 2016, 13:49

Люди Дубневичів отримали землі Новороздільської "Сірки"

ДГХП "Сірка"

ТзОВ "Ліг Агро" отримала в оренду землю ДГХП "Сірка" для будівництва сонячної електростанції.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки від 12 серпня 2016 року.

"Затвердити ТзОВ "Ліг Агро" проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 50 га, розташованої за межами населеного пункту на території Новороздільської міської ради Львівської області, для будівництва сонячної електростанції", – йдеться у розпорядженні.

Зазначимо, ще у березні цього року Синютка дозволив цій фірмі, що зареєстрована у Новому Роздолі, розробити проект землеустрою на цю ділянку, яку доручив вилучити з користування ДГХП "Сірка".

Відтак, Роман Васьків та Ігор Пілка, власники "Ліг-Агро", отримають ділянку в оренду на 49 років.

Зазначимо, Роман Васьків, минулого року – начальник юридичного відділу корпорації "КРТ" (корпорація, що належить братам Дубневичам), –став депутатом Львівської обласної ради від Блоку Петра Порошенка після складання депутатського мандата Олегом Синюткою.

Ігор Пілка на місцевих виборах балотувася у депутати Новороздільської міської ради від Блоку Петра Порошенка. Під час президентства Віктора Януковича він був головою Миколаївської РДА.

Нагадаємо, наприкінці січня цього року Синютка надав цій фірмі понад 40 га землі у Яворівському районі для будівництва сонячної електростанції.

Додамо, Варіанти в рамках проекту "Дрон-погляд на зони екологічного лиха Львівщини" провели розслідування щодо забруднення довкілля на Львівщині, зокрема, з'ясували, що на території ДГХП "Сірка" функціонує несанкціоноване сміттєзваилще. Туди вивозить сміття фірма, наближена до екс-народного депутата.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.