Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

тарифи

ukrinform.ua

Середа, 24 серпня 2016, 00:39

Жовківська райрада вимагає мораторію на тарифи

тарифи

Депутати Жовківської райради з ініціативи фракції ВО «Батьківщина» ухвалили звернення з вимогою введення мораторію на підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. 

Як повідомляє прес-служба Львівської обласної партійної організації, за таке рішення депутати Жовківської районної ради проголосували одностайно.

«Батьківщинівці» переконані, що стрімке підвищення тарифів на комунальні послуги призведе до ще більшого зубожіння українців і стане причиною соціального вибуху, наслідки якого подолати буде надзвичайно важко.

«Важливо розуміти, що без підвищення зарплат, пенсій, інших державних допомог говорити про зростання тарифів не можна. Українцям доведеться обирати – заплатити рахунки чи купити найнеобхідніші продукти. Переконана, що у Верховній Раді та Кабінеті міністрів дослухаються до українців і нам усім не доведеться восени «затягувати паски», - розповіла голова Жовківського районного партосередку Алла Жук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.