Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

учасники АТО

Середа, 31 серпня 2016, 13:27

Учасникам АТО виділили у Львові землі під гаражні кооперативи

учасники АТО

Найбільше землі міськрада виділила у Залізничному районі Львова.

Про це повідомив Львівський Центр надання послуг учасникам бойових дій.

З червня до Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій зверталися АТОвці, котрі виявили бажання створювати гаражні кооперативи.

Відтак протягом двох місяців число бажаючих зросло до 1030 осіб: у Галицькому районі налічили 65 охочих, у Сихівському – 174, у Франківському – 244, у Шевченківському – 212, у Залізничному – 167, у Личаківському – 168.

І нещодавно департамент містобудування Львівської міської ради запропонував земельні ділянки для будівництва автогаражних кооперативів учасникам АТО.

Землю бійцям виділили у Франківському районі  вул. Трускавецька, орієнтовна площа 0,1050 га; у Шевченківському районі – вул. Величковського, орієнтовна площа 0,3136 га; у Залізничному районі – вул. Олесницького, орієнтовна площа 1,0 га; у Личаківському районі – вул. Ковельська, орієнтовна площа 0,3 га.

Також гаражно-будівельний кооператив «Щит» уже має дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Б.-І. Антонича (орієнтовна площа 0,2341).

На черговій сесії міськради депутати розглядатимуть відведення земельних ділянок у Сихівському районі.

В управлінні природних ресурсів та регулювання земельних відносин департаменту містобудування вже підготували проекти ухвал про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою для цих ділянок.

Дозволи планують отримати Гаражно-будівельний кооператив «Фортеця» на вул. Рахівській, орієнтовно площею 0,2341 га. та гаражно-будівельний кооператив «Антей» на вул. Майданній-вул. Проектованій, орієнтовною площею 0,2777 га.

Нагадаємо, Львівський центр надання послуг учасникам АТО тимчасово очолила депутатка міськради від "Самопомочі" Оксана Рубай.

Сам центр надання послуг учасникам бойових дій функціонує з кінця квітня, а розташований він на вул. Пекарській, 41. Установа є структурним підрозділом Львівської міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.