Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ВК «Барком-Кажани»

Понеділок, 5 вересня 2016, 10:13

У Львові завершився «Кубок Лева» з волейболу

ВК «Барком-Кажани»

2 та 3 вересня у місті вчетверте проходив відкритий Кубок Львова з волейболу «Кубок Лева».

Про це повідомляє прес-служба ВК «Барком-Кажани».

Відтак, окрім господарів турніру, «Барком-Кажани», за головний трофей змагань боротьбу вели такі команди, як «Чарни Радом» (Польща), «Слєпск Сувалки» (Польща) та Збірна України з Волейболу.

Також, під час турніру два товариські матчі зіграла польська команда, почесний гість турніру, «Ассеко Ресовія», зі збірною України та «Барком-Кажани».

У першій грі на майданчику зійшлися «Чарни Радом» та збірна України, з рахунком 1:3 перемогу здобули українські збірники. У другому матчі зіграли «Слєпск Сувалки» та «Барком-Кажани», результат гри 3:2 на користь польської команди. Завершальна гра першого дня була товариська, між «Ассеко Ресовія» та українцями, рахунок гри 2:3 за українцями.

Другий день розпочався товариським матчем між «Барком-Кажани» та «Ассеко Ресовія». Фінальний рахунок гри 1:3 на користь команди з Польщі. Далі на львівських волейболістів чекала гра за 3 місце турніру з командою «Чарни Радом». Львівська команда провела обидва матчі активно, проте у наступній грі зазнала поразки від суперників з міста Радом. Рахунок матчу 3:0, отож третє місце на «Кубку Лева 2016» здобула команда «Чарни Радом».

Збірна України зіграла з «Слєпск Сувалки», після перших двох партій рахунок був 2:0 на користь збірної команди України. У третій партії «Слєпск Сувалки» здобули очко, та вже у четвертій українці все-таки дотиснули суперника. У фінальному матчі «Кубку Лева 2016» зафіксовано рахунок 3:1.

Підсумкова турнірна таблиця «Кубку Лева»:

1. Збірна України з волейболу.

2. ВК «Слєпск Сувалки» (Польща).

3. ВК «Чарни Радом» (Польща).

4. ВК «Барком-Кажани» (Львів).

Зазначимо, найкращим гравцем у складі команди «Барком-Кажани» на «Кубку Лева» визнали Семенюка Юрія.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.